Národní skautské jamboree 2023

V květnu příštího roku se uskuteční Národní skautské jamboree!

image.png

Stručně o akci

Národní skautské jamboree je jedinečná celostátní akce zaměřená na holky a kluky ve skautském věku (10-16 let), kterým má přinést nové zážitky a pocit sounáležitosti se skautským hnutím.
Na účastníky čeká pestrý program plný inspirace, noví přátelé z celé republiky a posilování spolupráce i samostatnosti. Jamboree proběhne ve skvělém areálu Park 360 na letišti v HradciKrálové, kam se sjede několik tisíc skautů a skautek z celé země.Akce proběhne 3. – 8. 5. 2023.

Další informace

Veškeré informace naleznete na webu akce: https://nsj2023.cz/. Jsou zde přehledně uvedeny jak informace pro účastníky tak informace pro rodiče.


Cena 

Účastnický poplatek je 1 300,- (při pozdější registraci 1 600,-), v ceně není zahrnuta doprava ani stravování.

Doprovod

Každá družina (skupina 4 – 12 dětí) musí mít zajištěný doprovod vedoucího 18+. Družiny z našeho střediska bude mít na starost vedoucí Amazonek – ses. Renča Pivodová.

Přihlašování

Družinu účastníků na akci registruje doprovodný vedoucí přes skautský informační systém. Pokud se tedy chce Vaše dítě akce zúčastnit, napište prosím na adresu renca@skautka.cz nejpozději do soboty 3. 12. Při registraci do 4. 12. účastníci platí nižší poplatek 1 300,-.

Je možné se registrovat i později, v tom případě ale účastnický poplatek stojí 1 600,- a nezaručujeme, že by se našlo dostatek dětí pro vytvoření další družiny. Pokud zvažujete možnost pozdějšího přihlášení, ozvěte se prosím i s tímto záměrem.


Další organizační informace se budou řešit s konkrétními účastníky – např. společné vaření, sdílení společného vybavení, stanů, doprava apod.
V případě nejasností či dotazů pište na renca@skautka.cz. 🙂